چه موادی را در آشپزخانه نباید شست؟
به گزارش مجله ویراپارس، آنچه به گوشت مربوط می گردد، این است که باکتری های بیماری زا با شستن از بین نمی روند و با یاری قطرات آب می توانند در آشپزخانه پخش شوند و بر سطح ظروف تمیز و غذا بنشینند و به این ترتیب بیشتر به انسان آسیب برسانند.

شستن بعضی از مواد غذایی می تواند باعث گسترش باکتری های بیماری زا بگردد. گوشت پرندگان، تخم مرغ و قارچ های بسته بندی شده بهتر است قبل از پُخت، شسته نشوند. نتایج تحقیقات وزارت کشاورزی آمریکا USDA و دانشگاه ایالت کارولینای شمالی در رابطه با این موضوع منتشر شده است.
پوست پرندگان دارای ساختار متخلخل است و باکتری ها می توانند با آب به داخل بدن پرنده نفوذ نمایند. قارچ ها با جذب آب سریعتر خراب می شوند.
آنچه به گوشت مربوط می گردد، این است که باکتری های بیماری زا با شستن از بین نمی روند و با یاری قطرات آب می توانند در آشپزخانه پخش شوند و بر سطح ظروف تمیز و غذا بنشینند و به این ترتیب بیشتر به انسان آسیب برسانند.
منبع: اسپوتنیک
منبع: فرادید