چه موادی را در آشپزخانه نباید شست؟

به گزارش مجله ویراپارس، آنچه به گوشت مربوط می گردد، این است که باکتری های بیماری زا با شستن از بین نمی روند و با یاری قطرات آب می توانند در آشپزخانه پخش شوند و بر سطح ظروف تمیز و غذا بنشینند و به این ترتیب بیشتر به انسان آسیب برسانند.

چه موادی را در آشپزخانه نباید شست؟

شستن بعضی از مواد غذایی می تواند باعث گسترش باکتری های بیماری زا بگردد. گوشت پرندگان، تخم مرغ و قارچ های بسته بندی شده بهتر است قبل از پُخت، شسته نشوند. نتایج تحقیقات وزارت کشاورزی آمریکا USDA و دانشگاه ایالت کارولینای شمالی در رابطه با این موضوع منتشر شده است.

پوست پرندگان دارای ساختار متخلخل است و باکتری ها می توانند با آب به داخل بدن پرنده نفوذ نمایند. قارچ ها با جذب آب سریعتر خراب می شوند.

آنچه به گوشت مربوط می گردد، این است که باکتری های بیماری زا با شستن از بین نمی روند و با یاری قطرات آب می توانند در آشپزخانه پخش شوند و بر سطح ظروف تمیز و غذا بنشینند و به این ترتیب بیشتر به انسان آسیب برسانند.

منبع: اسپوتنیک

منبع: فرادید
انتشار: 19 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: virapars.ir شناسه مطلب: 343

به "چه موادی را در آشپزخانه نباید شست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چه موادی را در آشپزخانه نباید شست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید