تورهای چین: طرز تهیه ته چین گرمساری

به گزارش مجله ویراپارس، یک کارشناس آشپزی، در برنامه ای تلویزیونی روش تهیه ته چین گرمساری را آموزش داد.

تورهای چین: طرز تهیه ته چین گرمساری

با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

خبرنگاران - برنامه تلویزیونی به خانه برمی گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت ته چین دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم گرمساری نیاز داریم به:

گوشت بره 300 گرم، برنج ایرانی هر نفر 1 پیمانه، پیاز 1 عدد، کشمش پلویی 150 گرم، زعفران 1 قاشق چای خوری، روغن و نمک به مقدار لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله ته چین گرمساری را مشاهده می کنید.

بیشتر بخوانید

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 18 فروردین 1401 بروزرسانی: 18 فروردین 1401 گردآورنده: virapars.ir شناسه مطلب: 1992

به "تورهای چین: طرز تهیه ته چین گرمساری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تورهای چین: طرز تهیه ته چین گرمساری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید