تورهای چین: طرز تهیه ته چین گرمساری
به گزارش مجله ویراپارس، یک کارشناس آشپزی، در برنامه ای تلویزیونی روش تهیه ته چین گرمساری را آموزش داد.
با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
خبرنگاران - برنامه تلویزیونی به خانه برمی گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت ته چین دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم گرمساری نیاز داریم به:
گوشت بره 300 گرم، برنج ایرانی هر نفر 1 پیمانه، پیاز 1 عدد، کشمش پلویی 150 گرم، زعفران 1 قاشق چای خوری، روغن و نمک به مقدار لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله ته چین گرمساری را مشاهده می کنید.
بیشتر بخوانید
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 18 فروردین 1401
بروزرسانی: 18 فروردین 1401
گردآورنده: virapars.ir
شناسه مطلب: 1992
به "تورهای چین: طرز تهیه ته چین گرمساری" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "تورهای چین: طرز تهیه ته چین گرمساری"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید