ماکارون های شکم پر فرانسوی

به گزارش مجله ویراپارس، این ماکارون ها شبیه شیرینی لطیفه تبریزی ها است با این تفاوت که داخل آنها را با مربای تمشک و کاستارد لیمویی پر می کنیم.

ماکارون های شکم پر فرانسوی
  • تعداد: 46 عدد
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

  • یک پیمانه بادام
  • دو پیمانه پودر قند
  • 3 عدد سفیده تخم مرغ
  • نمک
  • نصف قاشق چایخوری وانیل
  • یک پیمانه پودر نارگیل
  • کاستارد لیمویی
  • مربای تمشک

طرز تهیه

1- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. دو لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید و کنار بگذارید. در غذاساز، بادام ها و یک پیمانه پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را تا زمانی که کاملا پودر و نرم شوند، مخلوط کنید.

2- در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم مرغ، نمک و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با هم زن برقی هم بزنید تا یکدست شوند. به تدریج، یک پیمانه پودر قند (یک قاشق غذاخوری در هر مرتبه) به مواد اضافه کنید و با سرعت بالای هم زن بزنید تا پف نمایند. یک چهارم مخلوط بادام را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و آنها را با کاردک هم بزنید. به تدریج مخلوط بادام را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3- مایه ماکارون را داخل قیف شیرینی پزی بریزید و آنها را به صورت دایره هایی به قطر 3 سانتی متر داخل سینی فر در کنار هم بریزید. روی آنها نیز پودر نارگیل بپاشید.

4- سینی را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کوکی ها پخته شوند. آنها را روی توری سرد کنید. سپس از روی کاغذ روغنی جدا کنید.

5- حدود نصف قاشق چایخوری کاستارد لیمویی را روی دایره های ماکارون قرار دهید. روی آنها نصف قاشق چایخوری مربای تمشک بریزید و یک عدد کوکی دیگر روی آن بگذارید.

منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: virapars.ir شناسه مطلب: 2104

به "ماکارون های شکم پر فرانسوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماکارون های شکم پر فرانسوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید