طرز تهیه ناگت سیب زمینی ترد به روش بازاری با 13 نکته حرفه ای!
به گزارش مجله ویراپارس، ناگت سیب زمینی یکی از خوراکی های محبوب و پرطرفدار در سراسر دنیا است که به عنوان یک غذای بین المللی و شناخته می گردد. این غذا به علت سادگی، سرعت تهیه و طعم دلچسبش در بسیاری از کشورها برای و جایگاه خاصی دارد و به راحتی در مدت زمان نسبتاً کوتاهی آماده می گردد. ناگت سیب زمینی را می توان در اشکال مختلف و با مواد افزودنی متنوع درست کرد؛ از مدل های ساده گرفته تا ترکیب های پنیری یا سبزیجات، که باب میل هر سلیقه ای خواهد بود. در این مقاله از در به آموزش طرز تهیه ناگت سیب زمینی می پردازیم.

طرز تهیه ناگت سیب زمینی در یک نگاه
برای تهیه ناگت سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی ها را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید، سپس آن ها را بپزید و خوب له کنید. پیاز را رنده و آب آن را بگیرید، سبزی معطر را خرد کنید و همه مواد شامل تخم مرغ، پنیر پیتزا، ادویه و آرد را با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیری منسجم به دست بیاید. از مواد به اندازه دلخواه بردارید و به شکل دلخواه درآورید، سپس هر قطعه را در آرد سوخاری بغلتانید. ناگت ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند یا در فر با اندازه کمی روغن بپزید. برای سرو، ناگت ها را گرم، کنار سس دلخواه و سالاد میل کنید.
برای خواندن مواد اولیه و جزئیات مراحل طرز تهیه ناگت سیب زمینی به ادامه مطلب مراجعه کنید.
مواد لازم برای تهیه ناگت سیب زمینی پنیری
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
سیب زمینی | 4 عدد میانه |
پنیر (پیتزا یا موزارلا) | 1 لیوان سرخالی |
پیاز | 1 عدد کوچک |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سفید یا آرد سوخاری | 5 تا 6 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | نصف قاشق چای خوری |
پودر پیاز | نصف قاشق چای خوری |
فلفل سیاه و زردچوبه | 1/3 قاشق چای خوری |
نمک | به اندازه لازم |
جعفری خرد شده یا سبزیجات معطر دلخواه | 3 قاشق غذاخوری (اختیاری) |
روغن سرخ کردنی | به اندازه کافی |
آرد سوخاری | به اندازه لازم |
سس دلخواه | برای سرو با ناگت سیب زمینی |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 40 دقیقه
مدت زمان تهیه ناگت سیب زمینی: 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه ناگت سیب زمینی خانگی (روش اول)
این غذای فست فودی را به راحتی در خانه تهیه کنید و برای برای پذیرایی، میان وعده یا حتی وعده اصلی خانواده ها و جمع های محبت آمیز آن را سرو کنید.
مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه ناگت سیب زمینی، سیب زمینی ها را زیر شیر آب سرد با برس مخصوص یا اسفنج تمیز به خوبی بشویید تا هرگونه خاک یا آلودگی از روی پوستشان پاک گردد. سپس با یک چاقوی تیز یا پوست کن، پوست همه سیب زمینی ها را کامل بگیرید و اگر نقطه های سیاه یا سبز یا جوانه دارند، با نوک چاقو جدا کنید. سیب زمینی های پاک شده را به قطعات کوچک، مثلا به شکل مکعبی یا ورقه ای خرد کنید؛ این کار باعث می گردد زودتر و یکدست تر بپزند و له کردن آن ها راحت تر باشد.
حالا سراغ پیاز بروید. پیاز را با چاقوی تمیز قاچ بزنید و پوستش را کاملا بگیرید، سپس ریشه آن را جدا نموده و با رنده ریز رنده کنید. بعد از رنده کردن پیاز را در صافی بریزید و با فشار ملایم آبش را بگیرید تا فقط خود پیاز باقی بماند.
در صورت استفاده از سبزی معطر یا جعفری، ساقه ها و برگ های پلاسیده یا زرد را جدا کنید، سبزی ها را چند دقیقه در آب بخیسانید تا گل و آلودگی ها جدا گردد. سپس آن را چند بار زیر آب سرد بشویید و داخل آبکش بریزید تا کاملاً آبش گرفته گردد. اگر می خواهید سبزی ها زودتر خشک شوند، می توانید روی پارچه تمیز پهن کنید یا چند دقیقه در آبکش قرار دهید. بعد از خشک شدن با چاقوی تیز، جعفری یا سبزی معطر را ریز خرد کنید تا به راحتی در مواد پخش گردد و طعم یکنواخت تری بدهد.
مرحله دوم: سیب زمینی ها را بپزید و کاملاً له کنید
سیب زمینی های خرد شده را درون قابلمه بریزید و با اندازهی آب و اندازه کمی نمک روی حرارت میانه بگذارید تا به طور کامل بپزند. بعد از آنکه سیب زمینی ها نرم شدند نرم شدن، آنها را آبکش کنید. صبر کنید چند دقیقه بخارشان خارج گردد تا کمی خنک شوند. سیب زمینی ها را با گوشتکوب یا پوره ساز کاملاً له و پوره کنید تا مخلوطی یکدست و بدون تکه های درشت داشته باشید.
مرحله سوم: مواد ناگت را با هم مخلوط کنید
پوره سیب زمینی را در یک کاسه بزرگ بریزید. پیاز رنده شده، تخم مرغ ها، پنیر رنده شده (در صورت تمایل)، سبزی معطر خرد شده، پودر سیر، پودر پیاز، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید.
چند قاشق آرد سفید یا آرد سوخاری داخل مواد بریزید تا بافت چسبنده تر و منسجم تری داشته باشید. مواد را خوب ورز دهید تا ترکیب مخلوطی منسجم شبیه خمیر نرم به دست آورید که به دست نچسبد. اگر خیلی شل بود، کمی دیگر آرد سوخاری یا آرد سفید اضافه کنید تا فرم بگیرد. توجه کنید که پنیر و سبزی اختیاری است و می توانید به دلخواه حذف یا کم و زیاد کنید. حتماً طعم مواد را بچشید و اگر احتیاج بود نمک یا ادویه را اضافه کنید.
شما می توانید برای تهیه تخم مرغ، پنیر پیتزا، پودر سیر، پودر پیاز، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و انواع آرد به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله چهارم: مواد را شکل دهید و در آرد سوخاری بغلتانید
ابتدا کف دست ها را کمی خیس کنید یا با اندازهی روغن چرب کنید تا مواد به دستتان نچسبد. از مواد به اندازه یک گردو یا کمی بزرگ تر بردارید و با دست فرم دلخواه بدهید؛ می توانید به شکل بیضی یا دایره درآورید.
هر تکه از مواد را ابتدا در آرد سفید یا اندازهی آرد سوخاری بغلتانید تا لایه ای از آرد دورشان بگیرد. سپس ناگت ها را داخل آرد سوخاری به خوبی بغلتانید تا پوششی کامل و طلایی دور هر قطعه شکل بگیرد. همه ناگت ها را به همین روش آماده کنید و روی سینی یا ظرف بچینید.
مرحله پنجم: ناگت ها را سرخ کنید تا طلایی شوند
در ادامه طرز تهیه ناگت سیب زمینی پنیری، در یک ماهیتابه مناسب اندازهی روغن سرخ کردنی بریزید. به طوری که حداقل نصف ناگت ها داخل روغن قرار بگیرند. اجازه دهید روغن کاملاً داغ گردد، سپس ناگت ها را با فاصله داخل تابه قرار دهید.
حرارت را میانه نگه دارید تا مغز ناگت سیب زمینی هم داغ و پخته گردد اما سطح آنها نسوزد. هر طرف ناگت ها را حدود 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا کاملاً طلایی و برشته شوند. بعد از سرخ شدن، آن ها را روی کاغذ روغنی یا دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی کشیده گردد.
شما می توانید برای تهیه روغن سرخ کردنی به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله ششم: ناگت سیب زمینی را تزیین و سرو کنید
ناگت های داغ و طلایی را در ظرف سرو بچینید. برای زیبایی و طعم بیشتر می توانید اندازهی سبزی معطر یا جعفری خردشده روی آن ها بریزید و به همراه سس دلخواه مثل سس کچاپ ()، سس ماست () یا ماست موسیر () سرو کنید. ناگت سیب زمینی را می توانید به صورت گرم برای وعده اصلی یا میان وعده سرو کنید.
شما می توانید برای تهیه انواع سس به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ و سیب زمینی
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) | 300 تا 400 گرم |
سیب زمینی | 2 عدد میانه |
پیاز | 1 عدد میانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا (اختیاری) | 50 گرم |
پودر سیر یا پودر پیاز | نصف قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
زردچوبه یا فلفل پاپریکا | کمی |
آرد سفید | 2 تا 3 قاشق چای خوری |
سبزی معطر خشک یا تازه و خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | به اندازه لازم |
روغن سرخ کردنی | به اندازه کافی |
سس | برای سرو ناگت سیب زمینی |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 40 دقیقه
مدت زمان تهیه ناگت سیب زمینی و مرغ: 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه ناگت سیب زمینی با مرغ (روش دوم)
با ترکیب کردن مرغ در ناگت سیب زمینی ارزش غذایی آن را بالا خواهید برد و می توانید آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل سرو کنید.
مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید
سینه مرغ را خوب بشویید، پوست و استخوان آن را جدا کنید. آن را به قطعات کوچک خرد کنید تا خرد یا چرخ کردن ساده تر باشد. سیب زمینی ها را زیر آب سرد بشویید و با پوست کن یا چاقوی تیز پوست بگیرید، قسمت های سبز، لکه دار یا جوانه زده را جدا کنید. سیب زمینی ها را به قطعات کوچک خرد کنید تا زودتر بپزند. پیاز را پوست بگیرید، سر و ته آن را جدا کنید و با رنده ریز رنده بزنید، سپس آب اضافی آن را با صافی یا فشار دست بگیرید تا خمیر ناگت شل نگردد.
شما می توانید برای تهیه گوشت مرغ به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله دوم: سیب زمینی را بپزید و له کنید
در این مرحله از طرز تهیه ناگت مرغ و سیب زمینی با پنیر، قطعات خرد شده سیب زمینی را در قابلمه بریزید. آب کافی اضافه کنید تا روی سیب زمینی ها را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت میانه قرار دهید و اجازه دهید سیب زمینی ها کاملاً بپزند و نرم شوند، به طوری که با چنگال به راحتی له شوند.
بعد از آنکه سیب زمینی ها کاملا نرم شدند، آنها را آبکش کنید تا آب اضافی شان گرفته گردد و اجازه دهید کمی خنک شوند. سیب زمینی های پخته را با گوشتکوب یا چنگال کاملاً له کنید تا پوره ای نرم و یکدست حاصل گردد و هیچ تکه بزرگی باقی نماند.
مرحله سوم: مرغ را چرخ کنید
تکه های مرغ را در چرخ گوشت یا غذاساز بریزید و چند بار دستگاه را روشن و خاموش کنید تا مرغ ها له نشوند و خمیر کاملاً یکدستی به دست آید. در صورت احتیاج، بین هر بار چرخ کردن، مرغ را با قاشق یا کفگیر جمع کنید تا همه تکه ها یکدست مخلوط شوند. اگر حس کردید مرغ چرخ شده کمی آب انداخته، داخل صافی بریزید تا آب اضافی خارج گردد. حالا مرغ چرخ شده را کنار بگذارید و سراغ مراحل بعد بروید.
مرحله چهارم: مواد ناگت را با هم مخلوط و مزه دار کنید
مرغ چرخ شده را با پوره سیب زمینی و پیاز رنده شده داخل یک کاسه بزرگ بریزید. تخم مرغ، پنیر رنده شده (در صورت استفاده)، نمک، فلفل، پودر سیر، ادویه و آرد را اضافه کنید. همه مواد را با دست یا قاشق محکم ورز دهید تا مخلوطی کاملاً یکدست و خمیری منسجم شکل گیرد. اگر خمیر خیلی شل بود کمی دیگر آرد اضافه کنید تا به دست نچسبد و فرم بگیرد. در صورت امکان مواد را 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا بهتر فرم دهی شوند.
مرحله پنجم: خمیر ناگت سیب زمینی را فرم دهید و در آرد سوخاری بغلتانید
از خمیر آماده به اندازه یک گردو یا کمی بزرگ تر بردارید و با کف دست به شکل دلخواه (دایره ای، بیضی یا مستطیلی) حالت دهید. خمیر ناگت را ابتدا در آرد سفید بغلتانید تا پوششی نازک ایجاد گردد. هر ناگت را در تخم مرغ زده شده قرار دهید تا کاملاً آغشته گردد. سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا سطح آن کامل پوشانده گردد. ناگت های آماده را روی سینی یا بشقاب بچینید تا برای سرخ کردن آماده باشند.
مرحله پنجم: ناگت های سیب زمینی را سرخ کنید
تابه ای حاوی روغن کافی روی حرارت میانه گرم کنید تا کاملاً داغ گردد. ناگت ها را به آرامی داخل روغن داغ بیاندازید و هر طرف آن ها را دو تا سه دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. ناگت های سیب زمینی سرخ شده را از روغن بیاورید و روی یک دستما آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب دستمال گردد.
مرحله آخر: ناگت سیب زمینی و مرغ را سرو و تزئین کنید
ناگت ها را به صورت گرم در ظرف مورد علاقه تان بچینید، با سس دلخواه مثل کچاپ، سس خردل () یا سس سیر () سرو کنید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم برای تهیه ناگت سیب زمینی و گوشت
مواد اولیه | اندازه مورد احتیاج |
گوشت چرخ نموده | 300 تا 400 گرم |
سیب زمینی | 2 عدد میانه |
پیاز | 1 عدد میانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
پنیر پیتزا یا پارمزان (اختیاری) | 50 گرم |
آرد سفید | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | به اندازه لازم |
پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا | به اندازه لازم |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به اندازه لازم |
روغن سرخ کردنی | به اندازه کافی |
سبزی معطر (اختیاری) | به اندازه لازم |
سس | برای سرو با ناگت سیب زمینی |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 50 دقیقه
مدت زمان تهیه ناگت سیب زمینی و گوشت چرخ نموده: 20 دقیقه
طرز تهیه ناگت سیب زمینی با گوشت چرخ نموده (روش سوم)
ناگت گوشت و سیب زمینی یکی از غذاهای خانگی و خوشمزه است که بافتی ترد و طعم غنی دارد و برای وعده شام، تولد یا دورهمی گزینه ای دلچسب به شمار می آید.
مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه ناگت سیب زمینی، سیب زمینی ها را به دقت بشویید، پوست آن ها را بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید تا پخت سریع تر انجام گردد. سبزی تازه مثل جعفری یا گشنیز را بشویید تا خاک و آلودگی آن کاملاً پاک گردد. بعد از خشک شدن با چاقوی تیز، جعفری یا سبزی معطر را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: گوشت را آماده و مزه دار کنید
گوشت چرخ نموده را در یک کاسه بزرگ بریزید. در صورت تمایل برای عطر بیشتر، کمی پیاز رنده شده و سبزی معطر اضافه کنید و با دست ورز دهید. اندازهی نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، زردچوبه یا پاپریکا را بیفزایید و ورز دهید تا خوب مزه دار گردد. اگر وقت دارید، گوشت مزه دار شده را 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم ها بهتر جذب شوند.
مرحله سوم: سیب زمینی را بپزید و له کنید
سیب زمینی های خردشده را داخل قابلمه بریزید و اندازهی آب اضافه کنید تا سطح سیب زمینی ها را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت میانه قرار دهید و اجازه دهید سیب زمینی ها کاملاً بپزند و نرم شوند. پس از پخت، سیب زمینی ها را آبکش کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند. با استفاده از گوشتکوب یا چنگال سیب زمینی ها را کاملاً له کنید تا پوره ای نرم و یکنواخت به دست آید.
مرحله چهارم: پیاز را رنده بزنید و آب اضافی اش را بگیرید
پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب اضافی آن را با دست یا صافی بگیرید تا بافت خمیر ناگت شل نگردد و هنگام سرخ کردن وا نرود. پیاز رنده شده را کنار بگذارید تا برای ترکیب با دیگر مواد آماده باشد.
مرحله پنجم: مواد را با هم مخلوط و خمیر ناگت سیب زمینی را آماده کنید
در این مرحله از طرز تهیه ناگت سیب زمینی و گوشت، گوشت چرخ نموده مزه دار، پوره سیب زمینی، پیاز رنده شده، تخم مرغ، پنیر رنده شده (در صورت استفاده)، سبزی معطر خرد شده، آرد سفید و ادویه های دلخواه را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
مواد را با دست تمیز یا قاشق محکم ورز دهید تا خمیری یکدست و قابل فرم دهی حاصل گردد. اگر خمیر خیلی شل بود، کمی دیگر آرد اضافه کنید تا به دست نچسبد. مواد را پانزده دقیقه در یخچال قرار دهید تا فرم دادن راحت تر گردد و بافت بهتری پیدا کند.
مرحله ششم: خمیر ناگت را فرم دهید و در آرد سوخاری بغلتانید
از خمیر آماده به اندازه یک گردو بردارید و با دست به شکل دایره ای، بیضی یا هر فرم دلخواه حالت دهید. هر ناگت را ابتدا در آرد سفید بغلتانید تا لایه نازکی دور آن ایجاد گردد. سپس در تخم مرغ زده شده قرار دهید و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید تا سطح آن کاملاً پوشیده گردد. ناگت های آماده را روی سینی بچینید تا برای سرخ کردن آماده باشند.
مرحله هفتم: ناگت ها را سرخ کنید
تابه حاوی روغن را روی حرارت میانه قرار دهید تا روغن داغ گردد. ناگت ها را در روغن داغ قرار دهید و هر طرف آن ها را دو تا سه دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. ناگت های آماده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته گردد.
مرحله آخر: ناگت سیب زمینی را سرو کنید
ناگت ها را در ظرف مناسب بچینید و با سس دلخواه مانند خردل، کچاپ یا سس سبزیجات سرو کنید. نوش جان!
نکات مهم در طرز تهیه ناگت سیب زمینی به روش رستورانی
- برای داشتن بافت نرم و لطیف ناگت، سیب زمینی ها را خوب بپزید تا کاملاً نرم شوند. مطمئن باشید موقع له کردن سیب زمینی هیچ تکه سفتی باقی نماند.
- اگر می خواهید طرز تهیه ناگت سیب زمینی بدون گوشت را امتحان کنید، کافی است به همین دستور اول بسنده کنید. هیچ نوع پروتئینی مانند مرغ یا گوشت اضافه نکنید تا ناگت کاملاً گیاهی باشد.
- در طرز تهیه ناگت سیب زمینی بدون پنیر پیتزا می توانید پنیر را حذف کنید. به جای آن اندازه کمی آرد بیشتر به مواد اضافه کنید تا بافت خمیر چسبندگی و انسجام لازم را حفظ کند.
- حتماً آب پیاز رنده شده را با فشار دست یا صافی بگیرید تا خمیر ناگت شل نگردد. این کار یاری می نماید ناگت سیب زمینی هنگام سرخ کردن وا نرود و شکل خود را حفظ کند.
- از آرد سوخاری درشت یا پودر پانکو بهره ببرید تا ناگت تردتر گردد. هر ناگت را چند ثانیه در آرد بغلتانید تا لایه ضخیم تری دورش ایجاد گردد.
- افزودن سبزیجات معطر مثل جعفری یا گشنیز هم باعث خوش طعم تر شدن ناگت می گردد و هم عطر خوبی به مواد می دهد.
- اگر وقت کافی دارید بهتر است مواد ناگت را پس از ترکیب همه مواد، حدود 15 تا 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. این کار یاری می نماید چسبندگی بهتری پیدا کند و هنگام شکل دادن راحت تر باشد.
- اگر میل به غذای رژیمی دارید، می توانید ناگت ها را به جای سرخ کردن، با روغن کم در فر بپزید تا چربی کمتر و بافت سالم تری داشته باشید.
- حتماً قبل از سرخ کردن، روغن را به خوبی داغ کنید و ناگت ها را در روغن غوطه ور بیندازید تا سریع سطح آن ها بسته گردد و روغن زیادی جذب مواد نگردد.
- با افزودن کمی پودر سیر، پودر پیاز یا ادویه های دلخواه مانند فلفل قرمز یا آویشن می توانید طعم ناگت را مطابق سلیقه خود شخصی سازی کنید و نتیجه را لذیذتر کنید.
بیشتر بخوانید:
فوت و فن های خوشمزه شدن ناگت سیب زمینی
چرا مواد ناگت سیب زمینی شل یا خیلی نرم می گردد و موقع سرخ کردن وا می رود؟
اگر مواد ناگت خیلی شل شد، معمولاً آب پیاز به طور کامل گرفته نشده یا سیب زمینی ها کمی آب انداخته اند. برای حل این مشکل باید آب اضافی پیاز را کاملاً بگیرید.
اگر ضروری است کمی آرد سفید یا آرد سوخاری به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری و قابل فرم دهی پیدا کند. بعلاوه توصیه می گردد مواد را پیش از شکل دهی 20-30 دقیقه در یخچال بگذارید تا بهتر خود را بگیرد.
چطور ناگت سیب زمینی ترد و طلایی درست کنیم؟
برای ترد و طلایی شدن ناگت، حتماً سطح ناگت ها را به خوبی با آرد سوخاری بپوشانید. روغن را کاملاً داغ کنید و ناگت ها را با حرارت میانه و به اندازه کافی روغن سرخ کنید تا سطح آن ها سریع بسته و طلایی گردد. اگر ناگت سیب زمینی را در فر می پزید، کمی روغن روی آن اسپری کنید و از باد داغ (فن فر) بهره ببرید تا سطح تردتری پیدا کند.
آیا می توان مواد ناگت سیب زمینی را از قبل آماده کرد؟
بله، می توانید مواد ناگت سیب زمینی را پس از مخلوط کردن و آماده سازی، داخل ظرف دربسته قرار دهید و تا یک شب در یخچال نگهداری کنید.
این کار حتی باعث می گردد مواد انسجام بیشتری پیدا نمایند و فرم دادن آن ها هنگام طبخ آسان تر گردد. فقط توجه کنید که اگر مواد ناگت تخم مرغ دارد، حتماً در یخچال نگهداری گردد و بیشتر از بیست و چهار ساعت نماند تا کیفیت و سلامت آن حفظ گردد.
منبع: افق کوروش