طرز تهیه انواع غذا با مرغ چرخ نموده (5 نوع)

به گزارش مجله ویراپارس، تهیه غذا با مرغ چرخ نموده، تنوع بالایی دارد. گاها سینه مرغ به دلیل بافت خشکی که دارد کمتر پخته می گردد و ما به دنبال غذا با سینه مرغ چرخ شده هستیم تا آن را به صورت لذیذی طبخ کنیم.

طرز تهیه انواع غذا با مرغ چرخ نموده (5 نوع)

خبرنگاران | سرویس آشپزی - غذا های زیادی را می توان با مرغ چرخ نموده درست کرد. برای مثال در تهیه کوکوی مرغ با سیب زمینی و ناگت مرغ از مرغ چرخ نموده استفاده می گردد. مزیت غذا با مرغ چرخ نموده در پخت سریع آن است. هنگامی که وقت زیادی برای آشپزی ندارید، این غذا امکان تهیه یک غذای فوری را در کمترین زمان برای شما فراهم می نماید. تقریبا همه غذا های لذیذ با گوشت چرخ نموده مانند رولت گوشت چرخ نموده و تاس کباب با گوشت چرخ نموده را می توان با مرغ چرخ نموده هم درست کرد. در این مقاله با طرز تهیه چند نوع غذا با مرغ چرخ نموده با خبرنگاران همراه باشید.

1. غذا با مرغ چرخ نموده (سوفله مرغ فرانسوی)

سوفله مرغ فرانسوی، نوعی غذا با مرغ چرخ نموده است که در آن از انواع سبزیجات رنگارنگ استفاده شده و با سس مخصوصی مزه دار می گردد.

مواد لازم
مرغ چرخ نموده300 گرم
بادمجان حلقه شده2 عدد
پیاز نگینی خرد شده1 عدد
جعفری خرد شده1 پیمانه کوچک
هویج عظیم حلقه شده2 عدد
گوجه فرنگی متوسط حلقه شده2 عدد
کدو سبز عظیم حلقه شده1 عدد
پنیر پیتزای رنده شده200 گرم
نخود فرنگی پخته1 پیمانه متوسط
آرد ذرت2 قاشق غذاخوری سرپر
شیر سرد1 لیوان
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. ابتدا پیاز را در 2-3 قاشق روغن بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی گردد. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن بزنید. سپس مرغ چرخ نموده را به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
  2. هویج را با مقداری آب بپزید تا نرم گردد.
  3. بادمجان و کدو را با کمی روغن تفت دهید تا نرم گردد، یا در صورت تمایل گریل کنید (در فر یا ماکروفر).
  4. جعفری ساطوری را به مرغ اضافه کنید و کمی باهم تفت دهید.
  5. سبزیجات پخته و نرم شده شامل هویج، کدو، بادمجان و نخود فرنگی را به مرغ و پیاز و جعفری اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  6. در ظرفی جداگانه، آرد را با شیر خوب مخلوط نموده و به مواد اضافه کنید.
  7. وقتی مایه به حباب زدن رسید، آن را در ظرف پیرکس بریزید، روی آن را با گوجه فرنگی بپوشانید و سپس پنیر پیتزا بپاشید.
  8. ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر طلایی گردد.

2. طرز تهیه شنیسل با مرغ چرخ نموده

سینشل سوئدی نوعی غذا با مرغ چرخ نموده است. در کشور سوئد، این غذای خوشمزه بیشتر در جشن ها و میهمانی ها مورد استفاده قرار می گیرد.

مواد لازم
مرغ چرخ نموده400 گرم
شیر1 لیوان
آرد2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
سس گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
زردچوبه1 قاشق مرباخوری
پودر کاری1 قاشق مرباخوری
پنیر پیتزای رنده شده250 گرم
پودر سوخاری2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. شیر و مرغ چرخ نموده را همراه با آرد و تخم مرغ در مخلوط کن خوب مخلوط کنید.
  2. سپس نمک، فلفل، سس گوجه فرنگی، پودر کاری، زردچوبه و پنیر پیتزا را در مخلوط کن بریزید تا خمیر یکدستی حاصل گردد.
  3. کف یک ظرف نچسب را چرب کنید، کمی بپاشید، خمیر را به صورت دایره هایی به قطر 5 سانتی متر درآورده، روی پودر سوخاری قرار دهید. سپس مقداری از پودر سوخاری را روی خمیر نیز بپاشید.
  4. ظرف را به مدت 1 ساعت در فر 140 درجه سانتی گراد، ابتدا با شعله زیرین و سپس با شعله بالایی قرار دهید. در این فاصله چند بار غذا را چک کنید تا نسوزد.

3. کیک سیب زمینی با مرغ چرخ نموده

این کیک یک نوع غذا با مرغ چرخ نموده است که به صورت قالبی درست شده و برای عصرانه و شام مناسب است. با تزیین آن می توانید آن را به عنوان غذایی مناسب برای جشن ها و میهمانی ها بهره ببرید.

مواد لازم
سیب زمینی1 کیلوگرم
مرغ چرخ نموده500 گرم
پیاز عظیم1 عدد
تخم مرغ6 عدد
جعفری ساطوری2 قاشق غذاخوری سرپر
گوجه فرنگی عظیم1 عدد
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. مرغ چرخ نموده را با پیاز داغ و کمی نمک و فلفل تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  2. سیب زمینی ها را پخته، پوست بگیرید و بکوبید.
  3. سیب زمینی و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا خمیر گردد.
  4. ته یک ظرف نچسب روغن بریزید. هنگامی که روغن گرم شد، نیمی از خمیر سیب زمینی و تخم مرغ را در آن پهن کنید.
  5. روی آن را با مرغ چرخ نموده سرخ شده در پیاز بپوشانید. جعفری و گوجه فرنگی را روی آن بریزید و بقیه خمیر سیب زمینی و تخم مرغ را روی آن پهن کنید.
  6. کمی کره آب شده یا روغن روی آن بدهید و به مدت 20 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  7. ظرف انتخابی باید عظیم باشد تا ضخامت کیک بیش از 5 سانتیمتر نگردد.
  8. برای اینکه روی کیک طلایی گردد می توانید 10 دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.
  9. کیک را پس از پخت در دیس برگردانید و با جعفری، تربچه و پیاز تزیین کنید.

نکته: کیک مرغ چرخ نموده را می توانید در ماهیتابه نچسب درست کنید. پس از سرخ شدن یک طرف، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ گردد.

4. غذا با سینه مرغ چرخ شده (مرغ قلقلی با سس)

این مرغ های قلقلی که نوعی غذا با مرغ چرخ نموده است را می توان به عنوان یک میان وعده عالی یا یک خوراک لقمه ای، سرو کرد یا به صورت سرد در تفریحات خارج از خانه مورد استفاده قرار داد.

مواد لازم
مرغ چرخ نموده400 گرم
پیاز2 عدد
ساقه کرفس ریز خرد شده1/2
سیر له شده1 حبه
سویاسس رقیق2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
پیازچه1 دسته کوچک
سویاسس غلیظ3 قاشق غذاخوری
کنجد1 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  1. مرغ را به تکه های کوچک خرد کنید. آن ها را به مدت 2-3 دقیقه در روغن در داخل ماهیتابه بر روی حرارت زیاد سرخ کنید تا طلایی گردد.
  2. مرغ را از ماهیتابه خارج کنید. پیاز، کرفس و سیر را در ماهیتابه بریزید و 1 الی 2 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند.
  3. مرغ، پیاز، کرفس و سیر سرخ شده را در غذاساز بریزید تا خمیر شوند.
  4. یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق، تخم مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل به خمیر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  5. از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو درست کنید. به مدت 5-4 دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
  6. پیازچه ها را به قطعات 5 سانتیمتری خرد کنید. به مدت 2-1 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند، سپس سویا سس غلیظ و کنجد را به آن اضافه نموده و کمی تفت دهید.
  7. مرغ های قلقلی را داخل ظرف بچینید و پیازچه را کنار آن قرار دهید.

5. غذا با مرغ چرخ نموده (قارچ پلو)

قارچ پلو، نوعی غذا با مرغ چرخ نموده است که ظاهری شبیه به استانبولی پلو دارد. اما از آنجا که با مرغ چرخ نموده درست می گردد خیلی سریع و در حداقل زمان ممکن، قابل طبخ است.

مواد لازم
برنج2 پیمانه
قارچ حلقه شده400 گرم
پیاز خرد شده3 عدد
فلفل دلمه ای قرمز نگینی1 عدد
فلفل دلمه ای سبز نگینی1 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
کاری1 قاشق مرباخوری
زردچوبه1 قاشق چایخوری
مرغ چرخ نموده150 گرم

دستور تهیه:

  1. پیاز خرد شده را در روغن بر روی حرارت ملایم، تفت دهید تا طلایی گردد.
  2. پودر کاری، نمک و زردچوبه را روی پیاز بریزید و با پیاز مخلوط کنید. سپس مرغ چرخ نموده را اضافه کنید.
  3. مرغ را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه نموده و تفت دهید تا آب قارچ کشیده گردد.
  4. رب گوجه فرنکی را به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم یکی دو دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد.
  5. برنج را آبکش کنید. سس مرغ را لا به لای برنج قرار دهید، سپس برنج را دم کنید.

سخن آخر

گوشت مرغ به دلیل داشتن چربی پایین، خصوصا اگر به صورت بدون پوست مصرف گردد، برای رژیم های غذایی با کلسترول پایین بسیار مناسب است. مرغ سرشار از پروتئین و مواد معدنی مفید برای بدن مانند پتاسیم، فسفر و برخی ویتامین های گروه B است. گوشت مرغ را می توان به صورت چرخ نموده، تکه ای یا درسته به روش کبابی، سرخ شده، گریل و آبپز درست کرد. در این مقاله با طرز تهیه چند نوع غذا با مرغ چرخ نموده آشنا شدید. علاوه بر اینکه خیلی سریع آماده می شوند، می توانند تنوعی در نحوه آشپزی شما ایجاد نمایند. امیدواریم غذا با مرغ چرخ نموده را درست کنید و از خوردن این غذای لذیذ لذت ببرید. همچنین پیشنهاد می کینم مطلب انواع غذا با گوشت چرخ نموده؛ 7 غذای لذیذ و پرطرفدار را نیز در خبرنگاران بخوانید.

منبع: ستاره
انتشار: 5 اسفند 1399 بروزرسانی: 5 اسفند 1399 گردآورنده: virapars.ir شناسه مطلب: 1436

به "طرز تهیه انواع غذا با مرغ چرخ نموده (5 نوع)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع غذا با مرغ چرخ نموده (5 نوع)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید