کنکور 98، کنکوری ها مجاز به روزه دریافت هستند؟

به گزارش مجله ویراپارس، دانشجویان در ایام منتهی به کنکور احتیاج به چند ساعت استراحت دارند که باید در این زمان بیشترین بهره را از زمان خود ببرند.

کنکور 98، کنکوری ها مجاز به روزه دریافت هستند؟

به گزارش خبرنگار ، کنکور یکی از مهم ترین آزمون های زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب می آید.

در واقع کنکور را می توان ثمره 12 سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم می زند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.

، برنامه ریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع یاری آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که داوطلبان باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.

کنکور 98/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوری ها را تار و مار می نماید

برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساخته اید و می توان با آرامش کامل و برنامه ریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوری ها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجه ای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.

محمدرضا کیوانفر مشاور تحصیلی در گفت وگو با خبرنگار ، درباره روزه دریافت کنکوری ها اظهار کرد: در صورتی که مغز قند کافی نداشته باشد، روزه داری برای افراد مشکل ساز خواهد شد؛ بعضی افراد به نوع خوراک خود توجه نمی نمایند و عادت دارند بدون سحری روزه بگیرند که این رویه سلامت جسمانی آنها را با مشکل روبرو خواهد نمود.

وی بیان نمود: بهتر است کنکوری ها برای روزه داری در ماه رمضان چهار تا 6 ساعت بعد از وعده سحری مطالعه داشته باشند و استراحت خود را به بعد از این ساعات موکول نمایند که بهترین زمان برای تثبیت حافظه است؛ به این بچه ها توصیه می گردد در وعده افطار تا سحر به میزان کافی مایعات مصرف نمایند تا بدن در اثر کمبود آن تحلیل نرفته و عملکرد مغز دچار مشکل نگردد.

این مشاور تحصیلی اضافه کرد: بعضی از مایعات مانند شیر به همراه عسل، موز و غیره برای برطرف عطش و رساندن قند کافی به مغز ترکیب غذایی بسیار مناسبی است که مصرف آن در 2 وعده افطار و پیش از خواب توصیه می گردد.

کنکور 98/ در فصل امتحانات نهایی چگونه برای کنکور درس بخوانیم؟

کیوانفرد تشریح کرد: کنکوری ها برای تثبیت حافظه و افزایش یادگیری باید به خواب خود توجه نمایند، از این رو به این افراد توصیه می گردد که 6 تا هفت ساعت خواب مناسب داشته باشند؛ ضروری است یک تا یک ساعت و نیم بین افطار تا صرف شام فاصله باشد و مطالعه سه ساعت پس از صرف افطار شروع گردد.

این مشاور تحصیلی ادامه داد: کنکوری ها در این روزها باید از تحرکات بدنی پرهیز نمایند؛ به طور کلی زمانی که در وعده افطار غذا وارد بدن می گردد مغز به قسمت های دیگر بدن به جزء دستگاه گوارش و کبد کمتر رسیدگی می نماید و اگر مطالعه ای صورت گیرد، کارآیی و بازدهی مناسبی نیز نخواهد داشت.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 6 مرداد 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: virapars.ir شناسه مطلب: 212

به "کنکور 98، کنکوری ها مجاز به روزه دریافت هستند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کنکور 98، کنکوری ها مجاز به روزه دریافت هستند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید