طرز تهیه مارشمالو ژله ای

به گزارش مجله ویراپارس، شیرینی مارشمالو رنگی، سفید یا شکلاتی را شما در خانه به سادگی با گلوکز، به صورت ساده یا توپکی و مارپیچی، با پودر ژله و بدون پودر ژله و با ژلاتین هم می توانید درست کنید.

طرز تهیه مارشمالو ژله ای

به گزارش مجله ویراپارس به نقل از ایران کوک ، شیرینی مارشمالو چیزی شبیه مسقطی یا راحت الحقوم خودمان است.

مواد لازم مارشمالو ژله ای

پودر ژله آلوورا 1 بسته
رنگ خوراکی مقدار لازم
مارشمالو مقدار لازم

طرز تهیه مارشمالو ژله ای

  1. مارشمالوها را روی سطح کار قرار دهید و داخل آنها را خالی کنید (دقت کنید انتهای مارشمالو سوراخ نگردد).
  2. پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و 1 لیوان اب جوش اضافه کنید ، مخلوط کنید تا ژله شفاف گردد سپس 1/2 لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد گردد (ژله باید کاملا سرد گردد ، گرم بودن ژله مارشمالو را ذوب میکند).
  3. پس از اینکه ژله سرد شد با رنگ خوراکی مورد نظرتان مخلوط کنید سپس داخل مارشمالوها را با ژله پر کنید و چند ساعت در جای خنک قرار دهید تا ژله ها بسته شوند.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 2 آذر 1399 بروزرسانی: 2 آذر 1399 گردآورنده: virapars.ir شناسه مطلب: 1255

به "طرز تهیه مارشمالو ژله ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارشمالو ژله ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید