طرز تهیه مارشمالو ژله ای
به گزارش مجله ویراپارس، شیرینی مارشمالو رنگی، سفید یا شکلاتی را شما در خانه به سادگی با گلوکز، به صورت ساده یا توپکی و مارپیچی، با پودر ژله و بدون پودر ژله و با ژلاتین هم می توانید درست کنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایران کوک ، شیرینی مارشمالو چیزی شبیه مسقطی یا راحت الحقوم خودمان است.
مواد لازم مارشمالو ژله ای
پودر ژله آلوورا | 1 بسته |
رنگ خوراکی | مقدار لازم |
مارشمالو | مقدار لازم |
طرز تهیه مارشمالو ژله ای
- مارشمالوها را روی سطح کار قرار دهید و داخل آنها را خالی کنید (دقت کنید انتهای مارشمالو سوراخ نگردد).
- پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و 1 لیوان اب جوش اضافه کنید ، مخلوط کنید تا ژله شفاف گردد سپس 1/2 لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد گردد (ژله باید کاملا سرد گردد ، گرم بودن ژله مارشمالو را ذوب میکند).
- پس از اینکه ژله سرد شد با رنگ خوراکی مورد نظرتان مخلوط کنید سپس داخل مارشمالوها را با ژله پر کنید و چند ساعت در جای خنک قرار دهید تا ژله ها بسته شوند.
انتشار: 2 آذر 1399
بروزرسانی: 2 آذر 1399
گردآورنده: virapars.ir
شناسه مطلب: 1255
به "طرز تهیه مارشمالو ژله ای" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مارشمالو ژله ای"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید