طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خانگی، با ثعلب و بدون ثعلب

به گزارش مجله ویراپارس، کسی هست که بستنی دوست نداشته باشد!؟ بعید است! روش درست کردن بستنی سنتی یا بستنی زعفرانی با ثعلب درخانه و بهترین روش کشدار کردن بستنی سنتی را در این مطلب به شما خواهیم گفت تا لذت خوردن بستنی برایتان دوچندان گردد. ،بستنی زعفرانی یکی از دسر های خوشمزه و محبوب است که در این مطلب آموزش تهیه خانگی آن را توضیح خواهیم داد.

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خانگی، با ثعلب و بدون ثعلب

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.

در این مطلب آمده است:

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی با ثعلب

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی بدون ثعلب

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی با ثعلب

مواد لازم

خلال پسته و زعفران دم نموده

به مقدار لازم
خامه 100 گرم
شیر چرب4 لیوان
شکر1/5 لیوان
ثعلب

2 قاشق چای خوری

گلاب

1/2 لیوان

روش تهیه بستنی زعفرانی خوشمزه و کشدار

  • ابتدا خامه را داخل کیسه نایلونی بریزید و بسیار نازک پهن کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.
  • شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم نموده و گلاب را اضافه کنید (رنگ بستنی پس از بسته شدن روشن تر میگردد پس زعفران بیشتری اضافه کنید) ، ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید
  • سپس قاشق قاشق به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ گردد (شکر و ثعلب را باید کم کم اضافه کنید تا مایه بستنی یکدست گردد).
  • مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای بریزید سپس کاسه را روی یخ قرار دهید
  • بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کشدار گردد سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید ؛ پس از 30 دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار گردد و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را 5 بار انجام دهید.
  • پس از اینکه 5 بار بستنی را داخل فریزر گذاشتید و آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته به بستنی اضافه نمایید
  • بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده گردد ، روی بستنی شیره آلبالو یا آبلیمو بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی بدون ثعلب

مواد لازم
زرده تخم مرغ6 عدد
خامه صبحانهیک و نیم پیمانه
آرد سفید قنادی4 قاشق غذا خوری
شیر2/3 پیمانه
شکر3/4 پیمانه
زعفران دم نموده2 قاشق غذا خوری
گلاب1/4 پیمانه
وانیل1/2 قاشق چایخوری
پودر هلیک قاشق چایخوری

مراحل درست کردن بستنی زعفرانی خانگی بدون ثعلب

  • ابتدا شیر ، زعفران ، گلاب ، هل و وانیل را درون ظرفی با هم مخلوط می کنیم.
  • درون کاسه ای عظیم ، زرده های تخم مرغ را به همراه شکر 2 الی 3 دقیقه با همزن دستی یا برقی بزنید تا کرم رنگ و حجیم گردد .
  • سپس مخلوط شیر و گلاب (مرحله اول) را کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم تا کاملا یکدست گردد ؛ آنگاه آرد الک شده را اضافه و با همزن مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست گردد.
  • ترکیب مراحل بالا را درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت کم قرار داده ، مواد را مدام مخلوط کنید تا به غلظت برسد.
  • نکته : توجه کنید شعله گاز خیلی کم باشد به دلیل اینکه تخم مرغ ها پخته می شوند.
  • مواد که به غلظت رسید شعله را خاموش کنید . منتظر بمانید خنک گردد آنگاه خامه سرد را اضافه و با همزن برقی یا دستی کاملا مخلوط کنید.
  • بستنی ها را درون قالب یا ظرف مورد نظر ریخته به مدت 1 ساعت درون فریزر قرار دهید.
  • و در آخر می توانید بستنی ها را با پسته و گل محمدی خشک تزیین و سرو کنید.

سخن آخر

درست است که این روزها بستنی مدل های مختلفی دارد. بستنی چوبی، اسکوپی و کاسه ای در طعم های مختلف همه جا پیدا میشوند و حتی خوراکی های ترکیبی خوشمزه مثل کیک بستنی، معجون و شیک های متنوع هم هستند. اما بستنی سنتی هنوز هم هواداران خودش را دارد. هیچ چیزی مثل یک بستنی سنتی با عطر و طعم زعفران و گلاب نیست. بستنی سنتی ایرانی را میتوانید در همه فصل های سال در خانه درست کنید و از آن لذت ببرید.

شما به چه روشی بستنی سنتی زعفرانی را تهیه می کنید؟ سوالات و نظرات خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید. همچنین توصیه می کنیم که اگر به دنبال دستورات بستنی خانگی هستید، طرز تهیه بستنی خرمالو و طرز تهیه بستنی بدون شکر را نیز در انگیزه از دست ندهید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 4 آبان 1399 بروزرسانی: 4 آبان 1399 گردآورنده: virapars.ir شناسه مطلب: 1195

به "طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خانگی، با ثعلب و بدون ثعلب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خانگی، با ثعلب و بدون ثعلب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید