طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خانگی، با ثعلب و بدون ثعلب
به گزارش مجله ویراپارس، کسی هست که بستنی دوست نداشته باشد!؟ بعید است! روش درست کردن بستنی سنتی یا بستنی زعفرانی با ثعلب درخانه و بهترین روش کشدار کردن بستنی سنتی را در این مطلب به شما خواهیم گفت تا لذت خوردن بستنی برایتان دوچندان گردد. ،بستنی زعفرانی یکی از دسر های خوشمزه و محبوب است که در این مطلب آموزش تهیه خانگی آن را توضیح خواهیم داد.
از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.
در این مطلب آمده است:
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی با ثعلب
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی بدون ثعلب
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی با ثعلب
مواد لازم | |
خلال پسته و زعفران دم نموده | به مقدار لازم |
خامه | 100 گرم |
شیر چرب | 4 لیوان |
شکر | 1/5 لیوان |
ثعلب | 2 قاشق چای خوری |
گلاب | 1/2 لیوان |
روش تهیه بستنی زعفرانی خوشمزه و کشدار
- ابتدا خامه را داخل کیسه نایلونی بریزید و بسیار نازک پهن کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.
- شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم نموده و گلاب را اضافه کنید (رنگ بستنی پس از بسته شدن روشن تر میگردد پس زعفران بیشتری اضافه کنید) ، ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید
- سپس قاشق قاشق به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ گردد (شکر و ثعلب را باید کم کم اضافه کنید تا مایه بستنی یکدست گردد).
- مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای بریزید سپس کاسه را روی یخ قرار دهید
- بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کشدار گردد سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید ؛ پس از 30 دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار گردد و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را 5 بار انجام دهید.
- پس از اینکه 5 بار بستنی را داخل فریزر گذاشتید و آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته به بستنی اضافه نمایید
- بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده گردد ، روی بستنی شیره آلبالو یا آبلیمو بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی بدون ثعلب
مواد لازم | |
زرده تخم مرغ | 6 عدد |
خامه صبحانه | یک و نیم پیمانه |
آرد سفید قنادی | 4 قاشق غذا خوری |
شیر | 2/3 پیمانه |
شکر | 3/4 پیمانه |
زعفران دم نموده | 2 قاشق غذا خوری |
گلاب | 1/4 پیمانه |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر هل | یک قاشق چایخوری |
مراحل درست کردن بستنی زعفرانی خانگی بدون ثعلب
- ابتدا شیر ، زعفران ، گلاب ، هل و وانیل را درون ظرفی با هم مخلوط می کنیم.
- درون کاسه ای عظیم ، زرده های تخم مرغ را به همراه شکر 2 الی 3 دقیقه با همزن دستی یا برقی بزنید تا کرم رنگ و حجیم گردد .
- سپس مخلوط شیر و گلاب (مرحله اول) را کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم تا کاملا یکدست گردد ؛ آنگاه آرد الک شده را اضافه و با همزن مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست گردد.
- ترکیب مراحل بالا را درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت کم قرار داده ، مواد را مدام مخلوط کنید تا به غلظت برسد.
- نکته : توجه کنید شعله گاز خیلی کم باشد به دلیل اینکه تخم مرغ ها پخته می شوند.
- مواد که به غلظت رسید شعله را خاموش کنید . منتظر بمانید خنک گردد آنگاه خامه سرد را اضافه و با همزن برقی یا دستی کاملا مخلوط کنید.
- بستنی ها را درون قالب یا ظرف مورد نظر ریخته به مدت 1 ساعت درون فریزر قرار دهید.
- و در آخر می توانید بستنی ها را با پسته و گل محمدی خشک تزیین و سرو کنید.
سخن آخر
درست است که این روزها بستنی مدل های مختلفی دارد. بستنی چوبی، اسکوپی و کاسه ای در طعم های مختلف همه جا پیدا میشوند و حتی خوراکی های ترکیبی خوشمزه مثل کیک بستنی، معجون و شیک های متنوع هم هستند. اما بستنی سنتی هنوز هم هواداران خودش را دارد. هیچ چیزی مثل یک بستنی سنتی با عطر و طعم زعفران و گلاب نیست. بستنی سنتی ایرانی را میتوانید در همه فصل های سال در خانه درست کنید و از آن لذت ببرید.
شما به چه روشی بستنی سنتی زعفرانی را تهیه می کنید؟ سوالات و نظرات خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید. همچنین توصیه می کنیم که اگر به دنبال دستورات بستنی خانگی هستید، طرز تهیه بستنی خرمالو و طرز تهیه بستنی بدون شکر را نیز در انگیزه از دست ندهید.
منبع: مجله انگیزه