تصویری نایاب از تی پارتی زنان قاجار!

به گزارش مجله ویراپارس، در زمان ناصرالدین شاه هم که شنیده بود روس ها و انگلیسی ها پیروز شده اند چای را در کشور خود کشت نمایند از ایده محمدمیرزا استقبال کرد و پس از آنکه وی پیروز به فراوری چای شد لقب کاشف السلطنه به وی اعطا کرد؛ بنابراین نوشیدن چای کم کم در زمان قاجار رواج یافت و حتی در میهمانی هایی اعیان و مردم عادی نوشیدن چای روال شد.

تصویری نایاب از تی پارتی زنان قاجار!

در اواخر دوران قاجار چای به نوشیدنی اول مردم ایران تبدیل شد؛ به طوری که مردم در میهمانی چای برای نوشیدن چای دور هم جمع می شدند.

در زمان مظفرالدین شاه، یکی از رجال آن دوره به نام محمد میرزا کاشف السلطنه که به عنوان ژنرال کنسول ایران در هند مأمور به خدمت بود، توانست در بازگشت به ایران، چند بوته چای را با زحمت فراوان وارد ایران کند.

وی با توجه به مطالعاتی که بر روی انواع چای و نحوه کشت آن ها نموده بود، شهر لاهیجان را به علت وجود هوای مناسب برای کشت چای انتخاب کرد.

در زمان ناصرالدین شاه هم که شنیده بود روس ها و انگلیسی ها پیروز شده اند چای را در کشور خود کشت نمایند از ایده محمدمیرزا استقبال کرد و پس از آنکه وی پیروز به فراوری چای شد لقب کاشف السلطنه به وی اعطا کرد؛ بنابراین نوشیدن چای کم کم در زمان قاجار رواج یافت و حتی در میهمانی هایی اعیان و مردم عادی نوشیدن چای روال شد.

عکسی که در زیر مشاهده می کنید یکی از همین میهمانی ها را نشان می دهد که آلفرد هینکن عکاس و شرق شناس آلمانی گرفته است. این عکس که عکاس آن را تی پارتی زنان عنوان نموده است چند زن محجبه را نشان می دهد که در فضای باز گرد هم آمده اند و مشغول نوشیدن چای هستند.

بعلاوه این عکس همراه با عکس های دیگری از اواخر دوران قاجار در آوریل 1921 (1300) در خصوص ایران و ایرانی ها در مجله نشنال جیوگرافیک نیز به چاپ رسید.

منبع: همشهری

منبع: فرادید
انتشار: 13 بهمن 1401 بروزرسانی: 13 بهمن 1401 گردآورنده: virapars.ir شناسه مطلب: 2192

به "تصویری نایاب از تی پارتی زنان قاجار!" امتیاز دهید

1 کاربر به "تصویری نایاب از تی پارتی زنان قاجار!" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تصویری نایاب از تی پارتی زنان قاجار!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید