فیلیپین پایتخت شبکه های اجتماعی دنیا

به گزارش مجله ویراپارس، هرچند شنیدن اخبار خوش از پیشرفت ساخت واکسن کرونا، بعضی محققان را بر آن داشته تا ابراز عقیده نمایند، میزان استفاده مردم از شبکه های اجتماعی در سال 2021 و با فروکش کردن کرونا کمتر می گردد اما محققان مؤسسه پژوهشی Global Web Index اعتقاد دارند در بازارهای نوظهور، یعنی کشورهایی که در دوران کرونا تغییر شگرفی در میزان استفاده از شبکه های اجتماعی داشته اند، این فرایند ادامه خواهد یافت چراکه عمده کاربران این کشورها جوان های 16تا 24 ساله هستند.

فیلیپین پایتخت شبکه های اجتماعی دنیا

برای دیدن زیباترین کشور جنوبی شرقی آسیا با تور فیلیپین ارزان همراه باشید.

یکی از این کشورها، فیلیپین است که آن را پایتخت شبکه های اجتماعی جهان می نامند چراکه با ضریب نفوذ 71 درصدی، یکی از بیشترین تعداد کاربران شبکه های اجتماعی را در آسیای جنوب شرقی در خود جای داده و از سوی دیگر بیشترین مدت زمان حضور کاربران جهان را در شبکه های اجتماعی دارد.

افزایش مدت حضور کاربران در شبکه های اجتماعی

طبق گزارش مؤسسه های پژوهشی Hootsuite و We Are Social در حال حاضر بیش از نیمی از مردم کره زمین یعنی حدود 3.96 میلیارد نفر در شبکه های اجتماعی حضور دارند. این رقم نشان از رشد سالانه 10.5 درصدی یعنی 376 میلیون کاربر شبکه اجتماعی دارد به این معنا که تقریباً هر ثانیه 12 کاربر جدید در شبکه های اجتماعی عضو می شوند. این درحالی است که بیشتر شبکه های اجتماعی برای استفاده از پلتفرم شان شرایط سنی معین نموده اند و تنها افراد بالاتر از 13 سال می توانند به عضویت آنها دربیایند وگرنه احتمالاً تعداد کاربران از این رقم فراتر می رفت.

آخرین آمار نشان می دهد درحال حاضر حدود دو سوم یعنی 65 درصد جمعیت مجاز جهان حداقل در یکی از شبکه های اجتماعی عضو هستند و این رقم به سرعت در حال افزایش است. سال جاری به دلیل شرایط کرونا و لزوم استفاده مردم جهان از اینترنت و شبکه های اجتماعی برای دورکاری، آموزش از راه دور، پزشکی از راه دور و... رشد تعداد کاربران جدید فرایند سریعتری به خود گرفته است. در سال 2020 که جهان در حال دست و پنجه نرم کردن با کووید19 است، مدت زمان حضور مردم در این پلتفرم ها نیز افزایش یافته است.

آمار نشان می دهد از سال 2017 تا به امروز در برخی کشورها شاهد افزایش معنادار حضور کاربران شان در شبکه های اجتماعی هستیم که از جمله آنها می توان به فیلیپین، امارات متحده عربی و عربستان سعودی اشاره نمود. کاربران جهان در سال 2012 به طور متوسط روزانه حدود 90 دقیقه در شبکه های اجتماعی حضور داشتند که این رقم در سال 2016 به 126 دقیقه و در سال 2017 روزانه به 135 دقیقه رسید. این آمار نشان می دهد مدت زمان حضور در شبکه های اجتماعی در سال های اخیر روبه افزایش است و هرسال کاربران زمان بیشتری را در فیس بوک، یوتیوب، توئیتر و... می گذرانند.

بازگشت فیلیپین به صندلی 2018

اما در سال 2020 مردم کدام کشورها بیشتر از شبکه های اجتماعی استفاده می نمایند و زمان بیشتری در این پلتفرم ها حضور دارند؟ در پاسخ باید گفت که متوسط مدت زمانی که کاربران جهان روزانه در شبکه های اجتماعی سپری می نمایند سال جاری به حدود 2 ساعت و 22 دقیقه رسیده است، هرچند این رقم در کشورهای مختلف با یکدیگر تفاوت هایی نیز دارد.البته آمار نشان می دهد در رده های سنی مختلف نیز میزان حضور در شبکه های اجتماعی با یکدیگر تفاوت هایی دارد به عنوان مثال کاربران 16 تا 24 ساله بیشترین مدت زمان حضور در این پلتفرم ها را دارند، افراد 55 تا 64 ساله روزانه حدود یک ساعت و 13 دقیقه در این پلتفرم ها وقت می گذرانند و کاربران 35 تا 44 ساله نیز حدود 2 ساعت و 4 دقیقه در شبکه های اجتماعی فعالیت دارند. طبق آمارها کاربران فیلیپین در سال 2020 بیش از کاربران سایر نقاط جهان روزانه در شبکه های اجتماعی حضور داشتند. جالب است بدانید درحالی که متوسط و میانگین جهانی حضور کاربران در شبکه های اجتماعی، روزانه 2 ساعت و 22 دقیقه است اما این رقم برای کاربران فیلیپینی به حدود 4 ساعت می رسد. فیلیپین در سال 2018 نیز در صدر این جدول قرار داشت اما در سال 2019 کاربران امارات متحده عربی جای فیلیپینی ها را گرفتند و با شیوع کرونا در سال 2020 باز هم فیلیپین به صندلی قبلی خود بازگشت. اما چرا مردم فیلیپین بیش از کاربران سایر نقاط جهان به شبکه های اجتماعی علاقه مند هستند؟ درحال حاضر بیش از 79 میلیون کاربر فعال در شبکه های اجتماعی در فیلیپین وجود دارد و البته بیشترین گروه سنی کاربران در این کشور 18 تا 24 ساله هستند. همچنین انتظار می رود تعداد کاربران فیلیپینی شبکه های اجتماعی در سال 2025 به حدود 90میلیون نفر برسد که نشان از افزایش محبوبیت شبکه های اجتماعی در این کشور دارد. فیلیپین با ضریب نفوذ 71 درصدی، یکی از بیشترین تعداد کاربران شبکه های اجتماعی را در آسیای جنوب شرقی دارد اما هنوز زیرساخت های این کشور توانایی پاسخ دادن به نیازهای این جمعیت را ندارد. مجمع الجزایر فیلیپین مشتمل بر 7 هزار جزیره است که این موضوع کار ارتباطات را سخت می نماید اما کوشش ها برای دسترسی کل مردم این کشور به اینترنت و شبکه های اجتماعی ادامه دارد.

این فیس بوک محبوب

اما کدام یک از شبکه های اجتماعی در فیلیپین از محبوبیت بیشتری برخوردارند؟ از شبکه های اجتماعی محبوب در فیلیپین می توان به فیس بوک و یوتیوب اشاره نمود. در سال 2020 تعداد کاربران آسیایی فیس بوک از مرز 800 میلیون نفر گذشته است و در فیلیپین حدود 93 درصد کاربران شبکه اجتماعی، در فیس بوک عضویت دارند که البته بیشتر این کاربران 18 تا 24 ساله هستند. فیلیپینی ها برای کسب خبر و معرفی و تبلیغ کالا و محصولات اعتماد زیادی به شبکه های اجتماعی دارند و به عنوان نخستین منبع از آن استفاده می نمایند. به همین دلیل تبلیغات آنلاین روی فیس بوک محبوبیت بالایی یافته و بیشتر تولیدنمایندگان محصولات یا سرویس ها در فیلیپین کوشش می نمایند در این فضای آنلاین بیشتر دیده شوند تا سود بیشتری هم کسب نمایند. البته امنیت سایبری در این کشور همپای استفاده مردم از اینترنت و فضای مجازی رشد ننموده و تنها در سال 2019 بیش از 460 هزار حمله هکری در این کشور رخ داد و در برخی نیز اطلاعات کاربران لو رفته است. به همین دلیل برخی تصور می کردند شیب استفاده مردم از این پلتفرم ها به دلیل نشت اطلاعات و داده های کاربران کاهش یابد اما این اتفاق نیفتاد و این شیب همچنان روبه افزایش است. در فیلیپین یوتیوب دومین پلتفرم محبوب به شمار می رود و این محبوبیت روبه افزایش است. پس از یوتیوب هم کاربران در این کشور به اینستاگرام و لینکدین علاقه زیادی نشان داده اند.

کم ترین علاقه به شبکه های اجتماعی در ژاپن

کاربران نیجریه نیز پس از فیلیپین قرار گرفته اند و هر روز حداقل حدود 3 ساعت و 42 دقیقه را در شبکه های اجتماعی وقت می گذرانند. این درحالی است که آمارها نشان می دهد کاربران هندی حدود 2 ساعت و 36 دقیقه و کاربران چینی هم روزانه یک ساعت و 57 دقیقه از وقت خود را در شبکه های اجتماعی می گذرانند. در برخی از کشورهای توسعه یافته کاربران ساعات کمتری در شبکه های اجتماعی حضور دارند که دلیل آن جمعیت بالای سالمند آنهاست. به عنوان مثال مردم ژاپن در روزهای عادی به طور متوسط 46 دقیقه را در شبکه های اجتماعی فعالیت دارند، هرچند این رقم در روزهای خاص همچون تعطیلات یا روزهای اوج کرونا بیشتر بود. کاربران در آلمان بیشتر از مردم ژاپن به شبکه های اجتماعی علاقه مندند و روزانه یک ساعت و 20 دقیقه روی این پلتفرم ها فعال هستند. کاربران بریتانیایی و امریکایی نیز روزانه به ترتیب حدود یک ساعت و 41 دقیقه و 2 ساعت و 8 دقیقه از زمان حضور در اینترنت خود را به شبکه های اجتماعی اختصاص می دهند. یکی دیگر از مؤسسات پژوهشی که در زمینه میزان حضور کاربران در شبکه های اجتماعی فعالیت دارد، eMarketer است که در گزارش خود به صورت منطقه ای به این موضوع پرداخته و آورده است: در قاره امریکا باید گفت که کاربران امریکای جنوبی با 3 ساعت و 29 دقیقه حضور روزانه در شبکه های اجتماعی بالاترین میزان فعالیت در شبکه های اجتماعی را به نام خود ثبت نموده اند و این رقم برای کاربران امریکای شمالی روزانه به حدود 2 ساعت و 6 دقیقه می رسد.

در بخشی از این گزارش هم آمده است: در آسیا این میزان 2 ساعت و 16 دقیقه است و آفریقایی ها نیز روزانه 3 ساعت و 10 دقیقه در شبکه های اجتماعی وقت می گذرانند. طبق این گزارش، متوسط حضور کاربران اروپایی در شبکه های اجتماعی پایین تر است و در اروپا کاربران به طور متوسط کمتر از دو ساعت در این فضا حضور دارند.

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 16 آذر 1399 بروزرسانی: 16 آذر 1399 گردآورنده: virapars.ir شناسه مطلب: 1285

به "فیلیپین پایتخت شبکه های اجتماعی دنیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فیلیپین پایتخت شبکه های اجتماعی دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید