بیوَر یا ترشی فلفل محلی همدانی

به گزارش مجله ویراپارس، بیوَر یا فلفل همدانی ، نوعی فلفل با تندی ملایم است که بیشتر در شهر همدان استفاده می گردد. از فلفل بیوَر میتوانید به صورت خام ، کبابی یا در ترشی بهره ببرید.

بیوَر یا ترشی فلفل محلی همدانی

مواد لازم ترشی بیور همدانی

فلفل بیور 500 گرم

سرکه 750 میلی لیتر

نمک 1 تا 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه ترشی بیور همدانی

فلفل ها را بشویید و آبکش کنید و هر کدام را با سوزن سوراخ کنید تا سرکه به داخلشان نفوذ کند سپس در قابلمه بریزید و رویش را با آب پر کنید و 2 قاشق غذا خوری نمک اضافه نموده و چند ساعت تا یک شب بگذارید در آب نمک بماند تا تلخیشان گرفته گردد و آبکشی کنید.

قابلمه ای بزرگ و پر آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید سپس بیورها را داخل آب جوش بریزید و 30 ثانیه بجوشانید و آبکش کنید. (بیشتر از این زمان بیورها له شده و ظاهرشان خراب می گردد)

زمانی که آب فلفل ها کاملا گرفته شد به مدت 3ساعت روی پارچه حولهای پهن کنید تا خشک شوند.

فلفل های همدانی را داخل شیشه بریزید و رویشان را با سرکه پرکنید و در شیشه را محکم کنید و در گوشه ای خنک قرار دهید.

بعد از 7 - 10 روز ترشی جا می افتد.

افزودن نمک به این ترشی کاملا سلیقه ای است.

مواد لازم ترشی بیور با سیر

فلفل بیور 1 کیلو

سرکه 2 لیوان

نمک 2 قاسق غذا خوری

سیر 1 بوته

آب به اندازه لازم

طرز تهیه ترشی بیور با سیر

فلفل بیرور را بشویید و آبکش کنید.

مقداری آب با یک قاشق چایخوری نمک در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید زمانی که به جوش آمد فلفل ها را در قابلمه ریخته و 5 دقیقه بجوشنید تا تلخی اش گرفته گردد.

فلفل ها را آبکشی نموده با دستمال آشپزخانه خشک کنید و به همراه 4 لیوان آب و سرکه و نمک روی حرارت بگذارید و 10 دقیقه بپزید و سپس کناری بگذارید تا خنک گردد.

سیرها را پوست گرفته به فلفل ها اضافه کنید و داخل شیشه بریزید و درش را ببندید .

10 روز در یخچال بگذارید تا ترشی بیور همدانی جا بیوفتد.

میتوانید از سبزیجات معطر مثل نعنا و ترخون یا تخم گشنیز در این ترشی بهره ببرید.

منبع: گردشبان
انتشار: 16 اسفند 1401 بروزرسانی: 16 اسفند 1401 گردآورنده: virapars.ir شناسه مطلب: 2206

به "بیوَر یا ترشی فلفل محلی همدانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیوَر یا ترشی فلفل محلی همدانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید