راه های کاهش مصرف نمک

به گزارش مجله ویراپارس، بدن انسان برای یاری به حفظ توازن در مایعات بدن احتیاج به نمک دارد.

راه های کاهش مصرف نمک

به گزارش خبرنگار مهر، محققان هشدار می دهند مصرف بیش از اندازه نمک موجب احتباس مایعات بدن و افزایش فشارخون می گردد.

طبق اعلام سازمان غذا و دارو آمریکا، حدود 75 درصد نمک مصرفی ناشی از مصرف غذاهای فرآوری شده است.

این سازمان، نکات زیر را برای کاهش مصرف نمک توصیه می نماید:

- مصرف بیشتر میوه و سبزی جات تازه.

- مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم نظیر سبزی جات پهن برگ و موز. پتاسیم می تواند به کاهش تأثیر سدیم بر فشارخون یاری کند.

- استفاده از ادویه به جای نمک در طعم دارکردن غذاها.

- تمایل به مصرف میان وعده های بدون نمک.

- خواندن برچسب مواد خوراکی از لحاظ میزان سدیم و مصرف خوراکی های با میزان کمتر سدیم.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 1 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: virapars.ir شناسه مطلب: 161

به "راه های کاهش مصرف نمک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه های کاهش مصرف نمک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید