مدافع تیم ملی فوتبال ایران در لیگ ترکیه می ماند
به گزارش مجله ویراپارس، به گزارش خبرنگاران، قرارداد سیدمجید حسینی مدافع فوتبال ایران با ترابوزان اسپور ترکیه به خاتمه رسید. این بازیکن بعد از سه سال حضور در ترابوزان، انتها تصمیم به جدایی از این تیم گرفت و حاضر نشد قراردادش را تمدید کند.

به گفته مدیر برنامه حسینی، این بازیکن از تیم های ترکیه ای، روسی و قطری پیشنهاد جدی دارد ولی به گفته خودش به احتمال زیاد در ترکیه و در تیمی به جز ترابوزان به کارش ادامه می دهد.
حسینی در این خصوص گفت: قراردادم با ترابوزان تمام شد. بعد از اردوی تیم ملی درباره تیم جدیدم تصمیم می گیرم. چند پیشنهاد خوب دارم. احتمالاً در لیگ ترکیه بمانم اما در ترابوزان بلکه در دیگر تیم ها.
گفته می گردد گُزتپه یکی از مشتریان جدی حسینی در لیگ ترکیه است و محتمل است این بازیکن راهی باشگاه گردد.
منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 31 خرداد 1400
بروزرسانی: 31 خرداد 1400
گردآورنده: virapars.ir
شناسه مطلب: 1648
به "مدافع تیم ملی فوتبال ایران در لیگ ترکیه می ماند" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "مدافع تیم ملی فوتبال ایران در لیگ ترکیه می ماند"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید